Arthobby creativ
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20240514170149.jpg

Retur produse

Conditii de returnare in termenul de 14 de zile din momentul achizitiei:

- Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.

- Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite si o copie a facturii.

- Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.

- Cheltuielile de returnare ale produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

- Nu pot fi returnate produse ce au fost fabricate, personalizate la comanda sau produse cu cantitati aprovizionate la comanda speciala. (exceptie fac produse ce nu corespund cererii)

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

Returnarea contravalorii produsului va fi efectuata prin virament bancar. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Daca optati pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in 14 zile dupa receptionarea produsului. Ne puteti ajuta sa facem mai repede plata, daca in momentul inscrierii cererii de retur completati contul bancar, codul numeric personal sau codul de identificare al firmei. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

 

Cum returnez un produs ?

In cazul in care doriti sa returnati un produs, este necesar sa urmati urmatorii pasi:

1. Completati o Cerere de retur.

2. Asteaptati aprobarea cererii de catre un agent din service.

3. Impachetati ambalajul original intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu se deterioreze pe parcursul transportului.

4. Va rugam sa nu indepartati etichetele, pungile sau despartitoarele ambalajului original. De asemenea nu aplicati schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.

5. Puteti expedia produsul prin curier la urmatoarea adresa: Loc. Tg-Mures, 540319, str. Sinaia, nr. 3 (in curte).

6. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, firma noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. I-ti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum le livram noi, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0748-156.696 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa arthobbycreativ@gmail.com sau fadorsrl@gmail.com


Cerere retur »