Arthobby creativ
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20240408120614.jpg

Pachet creativ - coronita de Craciun cu lumanari - verde/rosu  Pachet creativ - coronita de Craciun cu lumanari - verde/rosu

Pachet creativ - coronita de Craciun cu lumanari - verde/rosu

Christmas wreath - creative kit
Cod produs: PA1525
Disponibilitate: Stoc epuizat
Art Hobby   Art Hobby
Acest produs nu mai face parte din oferta Arthobby

produs
 
Pachet creativ - coronita de Craciun cu lumanari - verde/rosu
Set creativ de Crăciun ce ajuta la confecționarea unei coronițe de primire a sărbătorii cu nuanțe roșu-verde, care va aduce o atmosferă de sărbătoare. Conține toate materialele- accesoriile necesare și pozele explicative, pas cu pas pentru a crea o decorațiune de masă. Pentru realizarea coroanei este nevoie de pistol de lipit cu silicon (acesta poate fi utilizat fără probleme și de copii în prezența părinților) sau in lipsa acestuia de adeziv lichid siliconic. Pachetul poate fi folosit atât de către cei mari, cât și către cei mici.
 
Pentru o asamblare corectă este nevoie de a urma ghidul cu imaginile explicative. Din câțiva pași ușori poți realiza coroana: învelește coroana cu pâslă; înfinge suporturile cu lumânări în coroana; fixează crengile de brad pe coroană; așează ciupercile și steluțele, crează fundițe din panglică/ înfășoară în mijlocul ei o sârma/ înfinge în coroană; lipește accesoriile decor. Ai posibilitatea de a personaliza coroana în mai multe feluri: așezarea lumânărilor și accesoriilor pot fi variate după preferință. Coronița gata făcută poate constitui un aranjament festiv pentru masa de crăciun sau poate fi dăruită cadou celor dragi. Spor la decorat!
 
Pachetul conține: 1 x coroniță de polistiren cu diametrul 25-26cm, 3 x fâșii de pâslă, 4 x lumânări cilindrice, 4 x suporturi de lumânări, 12 x crenguțe de brad (lată),  12 x crenguțe de brad (subțire), 6 x steluțe decor, 10 x mini globulețe, 1 x ciupercă mare decor, 10 x ciuperci mini decor, 12 x bobițe de scorușe, 20 x fulgi de zăpadă, 1,60 m panglică, 12 x conuri de brad, 3 x figurine mini reni, 3 x figurine mini îngerași, 3 x figurine mini steluțe.
 
Atenție, pachetul conține piese mici ce pot fi înghițite sau inhalate.