Arthobby creativ
Apex Shop  Inregistrare Apex Shop  Autentificare
Apex Shop   0

Cos nr.

Denumire | Cod Culoare Pret Cant. Total
Total produse
Discount
Total: 0.00 Lei
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20220426114527.jpg
Preluam comenzi telefonice la nr. 0748-156.696. Program de lucru: luni-vineri, intre orele 8-16.
Inchide


Decoratiune cadou pentru absolvire

Absolvirea este o amintire de neuitat, un eveniment care marcheaza incheierea unei etape frumoase din viata fiecarui tanar. Ziua absolviri este mult asteptat de catre toti studentii si elevii. De aceea intodeauna este dificil alegerea unui dar special. Pentru aceasta ocazie noi am creat o figurina cu toca, pe care o poti realiza si tu, urmarind pasii de mai jos! Figurina este ideala pentru decorarea cadourilor sau a buchetelor de flori.
Vei avea nevoie de urmatoarele produse:
felii lemn mini set/35buc
- foaie cauciucata A4
- snur decor auriu 0.8mm/10m
betisoare frigarui 100 buc/15cm
- panglica decor cu patratele albastru 2m
- hartie color A4 – 80gr/m²

Ia o feliuta de lemn si lipeste pe ea cartonul colorat,acesta alcatuind parul figurinei. Urmeaza desenarea obrazului, pentru aceasta etapa foloseste creioane colorate.
Taie din foaie cauciucata o forma patrata ,care se indoaie in doua, astfel vei primii o forma de triunghi. Rotunjeste capetele si indoaie doua dintre acestea pe suprafata triunghiului si fixeaza-le cu un ac cu gamalie. Astfel vei primii manuta figurinei. Pentru gat foloseste un betisor mic si lipeste-l pe dosul capului.

Pentru toca si fundita foloseste tot folia cauciucata. In mijlocul palarioarei aseaza un snur auriu. Lipeste acesta cu ajutorul pistolului de lipit pe fruntea omuletului nostru. Nu uita sa asezi in mana omuletului diploma bine meritata.

La final poti lipi figurina pe o panglica si sa-l asezi pe o sticla de vin, sau pe cutiuta de cadou. O alta optiune este sa lipesti acesta pe un betisor si infige-l in buchetul de flori.

Decoratiune cadou pentru absolvire

Decoratiune cadou pentru absolvire

Decoratiune cadou pentru absolvire

Decoratiune cadou pentru absolvire