X
X
Arthobby creativ
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20240408120614.jpg

Rama broderie mini - Ghiocel 6cm  Rama broderie mini - Ghiocel 6cm Rama broderie mini - Ghiocel 6cm  Rama broderie mini - Ghiocel 6cm

Rama broderie mini - Ghiocel 6cm

Wooden mini embroidery hoop
Cod produs: MA1509
Disponibilitate: Stoc epuizat
Art Hobby   Art Hobby
Acest produs nu mai face parte din oferta Arthobby

produs
 
Rama broderie mini - Ghiocel 6cm

Rama broderie mini/ medalion confectionata din lemn. Setul contine:- un mini cadru de gherghef, o placa centrala natur si o placa centrala cu suprafata printata. Pentru a fixa broderia si o placa posterioara pentru finisare, un surub de ajustare din alama.

Aceasta rama este conceputa cu scop de decoratiune/ martisor/ bijuterie, astfel nu poate fi folosita pentru broderie. Este ideala pentru diverse activitati de hobby. Se poate vopsi dupa propria fantezie cu ajutorul culorilor acrilice sau al lacurilor. Se poate decora prin diferite tehnici. Poate fi impodobita cu diverse obiecte mini: pietricele, margelesclipicipaiete, snur martisor etc.

Utilizarea ei este usoara: pe placa centrala se intinde materialul dorit/ sau se decoreaza cu tehnica aleasa, apoi se incastreaza in mini cadrul de gherghef. Placa de lemn posterioara vine lipita pe spatele ramei. Poate fi purtata la gat, ca brosa sau breloc. Folosind  accesoriile necesare se pot crea bijuterii inedite.

Material: lemn
Nuanta: natur
Forma: ovala

Inaltimea: 6 cm.
Latimea: 3,5 cm.
Grosimea: 2,5 mm.