X
X
Arthobby creativ
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20240514170149.jpg

Sablon flexibil Stamperia - pasare pe creanga A4

Cod produs: SB0226
Disponibilitate: Stoc epuizat
Stamperia   Stamperia
Marime Pret cu TVA
32.00 Lei/buc

 

produs
 
Sablon flexibil Stamperia - pasare pe creanga A4

Sablon din plastic flexibil. Sablonul se poate folosi cu vopsele acrilice, acestea se aplica cu ajutorul buretelui de tamponat sau cu o pensula speciala pentru sablonare, avand grija ca vopseaua aplicata sa fie intr-o cantitate mica pentru a evita scurgerea vopselei pe sub sablon.

Deasemenea, sablonul este potrivit si pentru aplicarea pastei de structura sau a altor pasta seciala cu efect 3d cu ajutorul spatulei.

Atentie: la technica de sabloane a folosi vopsea putina, chiar daca se aplica cu pensula sau cu burete. A fixa sablonul cat mai bine, a nu misca. Ridicarea sablonului se face tot cu mare usurinta, fara multe miscari. In cazul sablonarii pe textiliere ( sau tricouri), introduceti o alta bucata de plastic sau carton intre textile deoarece vopseaua poate sa treaca peste material. Sablonul se spala bine cu apa dupa fiecare utilizare. 

Recomnadare: Pentru o fixare mai perfecta a sablonului se recomanda un adeziv special pentru sabloane, numit adeziv amovibil (repozitionabil), in forma de lichid sau spray. Adezivul se intinde pe sablon direct. Se mai poate folosi si banda dublu adeziva ( la marginea sablonului, dar la colturi mici taiate nu se poate aplica).

Model: pasare pe creanga.
Grosimea 0,1 mm.
Marimea totala a sablonului 21x29,7 cm.

Produs in Italia.