Arthobby creativ
Apex Shop  Inregistrare Apex Shop  Autentificare
Apex Shop   0

Cos nr.

Denumire | Cod Culoare Pret Cant. Total
Total produse
Discount
Total: 0.00 Lei
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie

Sablon flexibil Stamperia - frunze vita de vie 7x60cm

Cod produs: SB0138
Disponibilitate: Stoc epuizat
Marime Pret cu TVA
24.00 Lei/buc

 

produs
 
Sablon flexibil Stamperia - frunze vita de vie 7x60cm

Sablon din plastic flexibil. Sablonul se poate folosi cu vopsele acrilice, acestea se aplica cu ajutorul buretelui de tamponat sau cu o pensula speciala pentru sablonare, avand grija ca vopseaua aplicata sa fie intr-o cantitate mica pentru a evita scurgerea vopselei pe sub sablon.

Deasemenea, sablonul este potrivit si pentru aplicarea pastei de structura sau a altor pasta seciala cu efect 3d cu ajutorul spatulei.

Atentie: la technica de sabloane a folosi vopsea putina, chiar daca se aplica cu pensula sau cu burete. A fixa sablonul cat mai bine, a nu misca. Ridicarea sablonului se face tot cu mare usurinta, fara multe miscari. In cazul sablonarii pe textiliere ( sau tricouri), introduceti o alta bucata de plastic sau carton intre textile deoarece vopseaua poate sa treaca peste material. Sablonul se spala bine cu apa dupa fiecare utilizare. 

Recomnadare: Pentru o fixare mai perfecta a sablonului se recomanda un adeziv special pentru sabloane, numit adeziv amovibil (repozitionabil), in forma de lichid sau spray. Adezivul se intinde pe sablon direct. Se mai poate folosi si banda dublu adeziva ( la marginea sablonului, dar la colturi mici taiate nu se poate aplica).

Model: frunze vita de vie.
Grosimea 0,1 mm.
Marimea totala a sablonului 7 x 60 cm.

Produs in Italia.