X
X
Arthobby creativ
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20240514170149.jpg

Hartie creponata metalizata - nuante de iarna set/12buc  Hartie creponata metalizata - nuante de iarna set/12buc Hartie creponata metalizata - nuante de iarna set/12buc  Hartie creponata metalizata - nuante de iarna set/12buc

Hartie creponata metalizata - nuante de iarna set/12buc

Crepe Paper - Christmas selection
Cod produs: HC0125
Disponibilitate: Stoc epuizat
CartotecnicaRossi   CartotecnicaRossi
Acest produs nu mai face parte din oferta Arthobby

produs
 
Hartie creponata metalizata - nuante de iarna set/12buc

Hartie creponata cu nuante metalizate pe o parte, cu o calitate superioara, are o elasticitate buna, nuante vii, utilizate la florarii si ambalari cadouri, dar foarte bun si la lucru manual.
Setul contine 6 nuante x cate 2 bucati.

 Marimea aprox.: 31x25 cm.

Despre compania Cartotecnica Rossi

Compania Cartiera Rossi a fost fondat in anul 1878 de catre dl. Francesco Rossi. Acesta a dezvoltat de la inceput cercetarea si productia mai multor tipuri de hartie.

In anul 2005 numele companiei a devenit Cartotecnica Rossi, largindu-si aria de productie cu hartie creponata si hartie de matase. Scopul companiei este sa urmeze experienta istorica, sa continue traditia pastrand cunostintele, brandul, patrimoniul uman si cel profesional, calitatea, seriozitatea si fiabilitatea.

Hartiile creponate sunt elastice, solide, puternice, usor de modelat, si au culori stralucitoare, astfel sunt potrivite pentru numeroase utilizari: la impachetarea cadourilor, la aranjamente florale, decoratiuni, ambalarea produselor de cofetarie si multe altele.

Datorita cercetarii si dezvoltarii continue a acestui material simplu, compania Cartotecnica Rossi, lider mondial pe aceasta piata, ofera o gama foarte larga de hartie creponata naturala, metalizata sau chiar rezistenta la apa.

Aceste hartii creponate sunt ideale pentru a exprima fantezia si emotiile creatiilor tale prin culorile lor minunate.