X
X
Arthobby creativ
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20240625143448.jpg

Pachet creativ - coronita de Craciun pentru usa  Pachet creativ - coronita de Craciun pentru usa

Pachet creativ - coronita de Craciun pentru usa

Christmas wreath - creative kit
Cod produs: PA7842
Disponibilitate: Stoc epuizat
Art Hobby   Art Hobby
Acest produs nu mai face parte din oferta Arthobby

produs
 
Pachet creativ - coronita de Craciun pentru usa
Set creativ de Crăciun ce ajuta la confecționarea unei coronițe pentru împodobirea ușilor, care va aduce o atmosferă de sărbătoare. Conține toate materialele- accesoriile necesare și pozele explicative, pas cu pas pentru a crea o decorațiune festivă. Pentru realizarea coroanei este nevoie de pistol de lipit cu silicon (acesta poate fi utilizat fără probleme și de copii în prezența părinților) sau in lipsa acestuia de adeziv lichid siliconic. Pachetul poate fi folosit atât de către cei mari, cât și către cei mici.
 
Pentru o asamblare corectă este nevoie de a urma ghidul cu imaginile explicative. Din câțiva pași ușori poți realiza coroana: acoperă coroana cu pâslă; îvelește-o cu panglica subțițire; creează un cârlig din panglica/ fixează clopoțelul; atârnă panglica lată; așează crengile de brad pe coroniță; înfășoară în jurul conului o sârmă și lipește-l in mijlocul coroanei; lipește accesoriile decor pe coroană și panglică. Coronița gata făcută poate constitui o decorațiune ideală pentru a împodobi ușa de la intrare, poate fi agățată pe perete, de exemplu deasupra șemineului sau se poate dărui cadou celor dragi. Spor la decorat!
 
Pachetul conține: 1 x coroniță de polistiren cu diametrul 25-26cm, 3 x fâșii de pâslă, 1 x panglică subțire, 1 x panglică lată, 1 x con de brad, 2 x bobițe decor roșii, 3 x mere decor, 1 x clopoțel, 1 x figurină lemn căsuță, 1 x figurină lemn brad, 2 x figurine lemn ingerași, 3 x figurine mini reni, 6 x figurine mini steluțe.
 
Atenție, pachetul conține piese mici ce pot fi înghițite sau inhalate.