Arthobby creativ
Apex Shop  Inregistrare Apex Shop  Autentificare
Apex Shop   0

Cos nr.

Denumire | Cod Culoare Pret Cant. Total
Total produse
Discount
Total: 0.00 Lei
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20230120142759.jpg

Instrumente de scris premium Parker IM - cupru mat  Instrumente de scris premium Parker IM - cupru mat

Instrumente de scris premium Parker IM - cupru mat

Cod produs: SI0019
Disponibilitate: Stoc epuizat
Marime Pret cu TVA
490.00 Lei/set

 

produs
 
Instrumente de scris premium Parker IM - cupru mat

Set Parker IM contine pix, silou, cartus cerneala Parker intr-o cutie ambalaj originala, eleganta. Gama Parker IM in traducere libera inseamna "eu sunt". Eu sunt un fan Parker, eu sunt Parker, eu reprezint Parker. Si toate acestea se intampla din anul 2009, anul cand a fost lansata aceasta gama. IM, fara rezerve te pune in fata unui "scriitor" modern, simplu, fiabil si de calitate ce combina in mod natural functionalitatea cu eleganta, oferind o experienta aparte plina de incredere si de confort la scriere. Forma sa moderna se defineste prin linii clasice drepte, simple, bine conturate, ce incanta ochiul inca de la prima vedere.

Pix cu corp superior din aluminiu anodizat cizelat cu textura vertical linish, lacuit cu multiple straturi de lac metalic mat rosu (cupru). Accesorii din alama placate cu crom. Mecanism click (prin apasare). Grip din otel inoxidabil cizelat cu model brushed.
Lungime: 13,7cm. Latime: 1cm. Greutate: 17gr.

Stiulou cu capac din aluminiu anodizat cizelat cu textura vertical linish, lacuit cu multiple straturi de lac metalic mat rosu. Capacul se inchide prin apasare. Accesorii din alama placate cu crom. Corp din aluminiu anodizat cizelat cu textura vertical linish, lacuit cu multiple straturi de lac metalic mat rosu (cupru). Penita din otel inoxidabil, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor. Grip din otel inoxidabil cizelat cu model brushed.
Lungime: 15,2cm. Latime: 1,2cm. Greutate: 20gr.