X
X
Arthobby creativ
Apex Shop  Inregistrare Apex Shop  Autentificare
Apex Shop   0

Cos nr.

Denumire | Cod Culoare Pret Cant. Total
Total produse
Discount
Total: 0.00 Lei
ArthobbyTEMATICI
HOBBY
Tematici Hobby
ArthobbyDECORATIUNI
SEZON
Decor
ArthobbyRECHIZITE,
BIROTICA
Produse de papetărie
20230831123620.jpg

Pistol cu aer cald - 21 cm  Pistol cu aer cald - 21 cm

Pistol cu aer cald - 21 cm

Heat gun
Cod produs: AP4568
Disponibilitate: Stoc epuizat
Marime Pret cu TVA
175.00 Lei/buc

 

produs
 
Pistol cu aer cald - 21 cm

Pistol cu aer cald, destinat pentru producerea unui flux de aer la temperaturi mari. Este recomandat pentru utilizare casnica, lucrari de artizanat, proiecte DIY si hobby-uri. Ideal pentru diferite tehnici creative. Se poate utiliza pe orice suprafață. Pistolul usor si alungit dilueaza orice fel de praf, accelereaza uscarea cernelei, vopselelor, adezivelor. Se poate folosi in special pentru indepartarea vopselei vechi si uscarea acesteia dupa aplicare. Ajută la formarea- modelarea elementelor din plastic.

Dimensiuni:
Lungimea: 21,5 cm.
Grosimea: 5 cm.

Nuanta: albastra.

Instrucituni de folosire: Aparatul se conecteaza la o sursa electrica. Se porneste de la butonul de pornire/oprire. Dupa pornirea aparatului, indreptati pistolul spre obiectul pe care se lucreaza. Aparatul va fi tinut 3-5 cm si aprox. 45 grade deasupra suprafetei pe care se lucreaza. Obiectul se incalzeste foarte repede dupa care puteti incepe cu modelare. Nu incalziti foarte mult timp, deoarece obiectul se poate supraincalzi si se pot provoca daune. La final, intotdeauna pistolul trebuie oprit.

Atentie!
La prima utilizare motorul aparatului poate lasa fum. La varful suflantei se supraincalzeste si se creeaza o flacara care de cele mai multe ori este invizibila, pentru prevenirea accidentelor sa nu se atinga varful aparatului in timpul lucrului. In timpul pauzelor aparatul sa nu fie lasat sub tensiune. Aparatul se va folosi doar in conditii uscate. Nu se foloseste in pozitie verticala pe suprafata tratata deoarece se ajunge la supraincalzirea si deteriorarea acesteia. Dupa terminarea lucrului, se lasa aparatul sa se raceasca complet.